STORITVE

Avtokleparstvo

Manjše odrgnine in poškodbe karoserije, na primer poškodbe zaradi toče, popravimo z inovativnim hladnim popravilom brez lakiranja (tehnika PDR). Tovrstno popravilo je odločno za primere, ko lak na vozilu ni poškodovan, saj nam to omogoča, da ohranimo prvotno barvo vozila.

DSCN8482

POTREBUJETE POMOČ ALI NAS ŽELITE KAJ VPRAŠATI?

Pošljite nam povpraševanje in z veseljem vam bomo odgovorili v najhitrejšem možnem času.

Avtoličarstvo

Poleg manjših poškodb karoserije lahko odpravimo tudi večje poškodbe in poškodbe, pri katerih je prišlo do poškodovanja laka in barve vozila. V primeru poškodb, ki jih krije zavarovalnica, lahko pri nas na enem mestu uredite vse potrebno, od cenitve do preostale papirologije.

DSCN8466
48 ur na teden

DELOVNE URE

845

ZADOVOLJNE STRANKE

5.0

KVALITETNE STORITVE

DODATNE STORITVE

Poleg avtokleparskih in avtoličarskih storitev nudimo tudi razna popravila vozil, priprava na tehnični pregled, cenitve vozil ter opravljanje sledov škode.

DSCN8471
DSCN8482
 • POPRAVILA VOZIL

  Za vas opravljamo razna popravila vseh znamk vozil. Prednosti našega servisa so izkušnje in zagotovitev kvalitete, saj delamo le z originalnimi rezervnimi deli.

 • PRIPRAVA NA TEHNIČNI PREGLED

  Pred tehničnim pregledom je priporočljivo opraviti pregled vozila, s katerim se ugotovi mogoče skrite nepravilnosti, ki bi vplivale na tehnično neustreznost vozila ter se te odpravi še pred načrtovanim tehničnim pregledom.

 • CENITVE VOZIL

   V primeru nezgode ali prodaje poskrbimo za cenitev vozila, ki jo opravimo v naši poslovalnici. Poleg splošnih cenitev smo tudi partnerji zavarovalnic Sava in Triglav ter ERGO.

 • ODPRAVLJANJE SLEDOV TOČE

  Specializiramo se za popravila udrtin in poškodb brez lakiranja. Za odpravljanje poškodb, ki jih je povzročila toča in pri katerih ni poškodovan lak uporabljamo hladna popravila.

KONTAKTIRAJTE NAS

Za vsa dodatna vprašanja nam prosimo pošljite povpraševanje in vam bomo odgovorili v najhitrejšem možnem času.

01 256 08 68

Tržaška cesta 329, 1000 Ljubljana

info@asrotar.si